More

  Ironii între subprefectul Altfatter şi liderii pensionarilor

  bil

  Cu ocazia şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, care a avut loc ieri, subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, a ţinut să îi răspundă într-un mod inedit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice, colonelul (r) Mircea Blideran, după ce în cadrul şedinţei de luna trecută liderul pensionarilor a solicitat ca terasele din centrul municipiului Satu Mare să fie aranjate precum cele din centrul Parisului. Mircea Blideran a precizat că s-a convins personal, în cadrul unei vizite în capitala Franţei, de eficienţa modelului în cauză. Mai mult, Mircea Blideran l-a invitat pe subprefectul Altfatter Tamas să se convingă personal, după o vizită în Paris.

  După ce a precizat că Mircea Blideran este, cel mai probabil, un pensionar de lux, permiţându-şi astfel de excursii, spre deosebire de majoritatea pensionarilor pe care îi reprezintă din perspectiva funcţiei pe care o deţine în cadrul Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice, subprefectul Altfatter Tamas i-a făcut cadou un bilet la ştrandul din Satu Mare. “Eu nu îmi permit să merg la Paris, dar atât mi-am permis să cumpăr un bilet redus la ştrandul din Satu Mare, pe care vi-l fac cadou”, a declarat Altfatter Tamas, taxând astfel lipsa de tact a unor lideri ai pensionarilor.

  În traducere, deşi susţin că biletul la ştrand este scump, unii lideri ai pensionarilor îşi permit vacanţe în destinaţii interzise pensionarilor de rând, dar care susţin că biletele la ştrand sunt prea scumpe. Ca răspuns la gestul subprefectului Altfatter Tamas, Mircea Blideran a întrebat dacă biletul este transmisibil, precizând că va dona tichetul. De asemenea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice a ţinut să sublinieze că s-a deplasat la Paris cu o cursă low-cost, încercând să contrabalanseze gestul inspirat al subprefectului Altfatter Tamas.
  Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE