More

  Lora şi trupa Bikini, capete de afiş la Zilele Oraşului Livada

  piricsi

  Timp de două zile, 5 şi 6 iulie, livezenii vor avea posibilitatea să se distreze de Zilele Oraşului Livada. Cu această ocazie vor fi organizate diverse concursuri, printre care cel mai interesant pare a fi “Miss Casnica”, iar pe scenă vor susţine recitaluri Lora şi trupa Bikini din Ungaria. De asemenea, va fi organizată şi o tombolă cu multe premii.

  Discotecă în aer liber sâmbătă
  Potrivit prezentării făcute de primarul oraşului Livada, Piricsi Arthur, Zilele oraşului vor debuta sâmbătă, 5 iulie, de la ora 19.00, cu un recital susţinut de Ansamblul Folcloric “Poeniţa” din Zalău, la scena amplasată pe terenul de sport, iar de la ora 20.00 trupa locală “Alter Ego” va susţine un concert pentru livezeni. Ziua de sâmbătă se va încheia cu o discotecă în aer liber, protagonist fiind DJ Gaby.
  Tot sâmbătă va fi organizat concursul de bogracs, concursul de tras cu frânghia şi concursul Strong Man. “Îi invităm pe toţi cetăţenii oraşului Livada cât şi pe cei din satele aparţinătoare oraşului să se înscrie în număr cât mai mare la aceste concursuri. În ceea ce priveşte concursul de frumuseţe, pentru ediţia din acest an l-am schimbat puţin, astfel că pe lângă tinerele frumoase ale oraşului Livada va fi organizat şi un concurs pentru a desemna cea mai frumoasă casnică din oraş. Evident, la acest concurs nu va mai exista proba de costum de baie”, a mai afirmat primarul Piricsi.

  Program atractiv duminică
  A doua zi, duminică, programul la scenă va începe la ora 14.00 cu programele artistice oferite de elevii şi preşcolarii de la unităţile de învăţământ de pe tot cuprinsul oraşului Livada. Totodată, va fi organizat şi un spectacol de teatru de păpuşi.

  Spectacolele artistice vor debuta la ora 17.00 cu prima parte a recitalului susţinut de Văru Săndel, urmat de spectacolul de dansuri maghiare susţinut de Ansamblul Folcloric Rekettye din Carei şi de a doua parte a recitalului lui Văru Săndel. Va urma un program de dans modern susţinut de “Passion of Salsa” şi trupa “Black and White”, precum şi o demonstraţie de beatbox susţinută de un artist local.

  De la ora 19.00, pe scenă va urca Mohacs Brigitta, iar de la ora 21.00 va fi prezentat recitalul susţinut de Lora, urmând ca trupa Bikini din Ungaria să închidă ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Livada. Demn de remarcat că în jurul orei 20.00 va avea loc extragerea la sorţi a tombolei care are ca premii un televizor led, o maşină de spălat, un frigider, două tablete şi alte lucruri interesante. Biletele pentru tombolă vor putea fi cumpărate începând de azi din magazinele din Livada, precum şi de la scenă pe durata desfăşurării manifestărilor.

  Primarul Piricsi Arthur a mai precizat că pentru organizarea ediţiei 2014 a acestor zile, Consiliul Local Livada a alocat suma de 40.000 de lei, dar mai sunt aşteptate şi sponsorizări din partea firmelor locale.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE