More

    “M-a violat. Am închis ochii şi m-am prefăcut că dorm”

    1

    Actriţa cunoscută datorită rolului din 90210, şi-a luat prin fanii surprindere când a declarat că la vârsta de 18 ani a fost violată.

    AnnaLynne McCord a declarat că într-o noapte, un amic a profitat de ea.

    “La început, m-am simţit dezorientată şi amorţită. M-am prefăcut pur şi simplu că dorm în continuare. Nu puteam decât să mă întreb dacă nu cumva am făcut ceva greşit şi i-am dat impresia falsă că vreau să fim mai mult decât amici. Mi-era fircă să-i spun ceva fiindcă s-ar fi putut înfuria”, a spus AnnaLynne.

    Traumatizată de această experienţă, AnnaLynne a recunoscut că şi-a dorit de multe ori să se sinucidă mai ales după fiecare relaţie terminată prost.

    “Am primit un semnal de alarmă în timp ce filmam pentru serial, iar personajul meu era violat. Abia atunci mi-am dat seama cu adevărat prin ce am trecut şi am început să plâng incontrolabil. Apoi, mi-am zis că nu pot să stau şi să nu fac nimic. Vreau ca toate fetele care au trecut prin aşa ceva să ştie că au o voce şi că nu trebuie să lase societatea să le reducă la tăcere. Violul e o problemă reală”, a încheiat AnnaLynne.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE