More


  O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

  - Advertisement -
   
  Pensionarii sălăjeni care vor să beneficieze de bilete de tratament sunt aşteptați la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj pentru a-şi achiziţiona unul din cele peste 200 de bilete de tratament disponibile în staţiunile balneo-climaterice din ţară.
   
  Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj a primit o nouă serie de bilete de tratament, al cărei sejur va începe din data de 7 iunie. Pentru această serie sunt disponibile peste 200 de bilete de tratament, însă numărul acestora va putea creşte.
  Potrivit Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj, pensionarii care se află pe listele de repartiţie sunt aşteptaţi până în data de 6 iunie să îşi ridice biletele de tratament.
  De menționat faptul că de la începutul acestui an şi-au depus cereri pentru a pleca la tratament peste 2.500 de pensionari, peste 800 dintre aceştia beneficiind deja de un astfel de bilet. Staţiunile cele mai solicitate sunt Băile Felix, Covasna, Bizuşa, Căciulata sau Tăşnad.
  Persoanele care doresc să beneficieze de un astfel de bilet trebuie să depună, la sediul CJP Sălaj, un dosar care să cuprindă cererea de acordare a biletului de tratament, o recomandare medicală pentru tratament şi copie după actul de identitate. Cererile se pot depune zilnic, între orele 8.00 -15.00, la ghişeul „Bilete de tratament” din cadrul instituției.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img