More


  Spectacole şi dansuri de Ziua Copiilor

  - Advertisement -

  copii

  Manifestările dedicate Zilei Internaţionale a Copiilor s-au desfăşurat ieri pe scena din Piaţa 25 Octombrie, conform tradiţiei, în cadrul Zilelor Oraşului Satu Mare. Cei care au deschis show-ul dedicat celor mici au fost Steluţele Inedit de la Palatul Copiilor, care au interpretat muzică uşoară. Apoi a urmat un fragment din baletul “Albă ca Zăpada”, cu elevii Liceului de Artă “Aurel Pop” şi Modefit Studio, respectiv un recital susţinut de Alexia Maria Filip.

  Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor a avut loc concursul de dansuri şi cântece populare între grădiniţe “Minifolcloriada”, realizat de Fundaţia Maria, Radio Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Judeţean şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, la care au participat şapte instituţii de învăţământ.

  Pe scena din Piaţa 25 Octombrie au urcat 250 de copii de la Centrele de plasament şi din Casele de Tip Familial din judeţul Satu Mare, care au prezentat un program artistic, fiind coordonaţi de directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Ardelean. La final, aceştia au primit în dar de la sponsori dulciuri, băuturi răcoritoare, fruncte şi o pizza.

  Spectacolul a continuat cu dans indian, dans modern al copiilor de la Grădiniţa nr.1, dans modern cu Still Junior de la Palatul Copiilor, hip hop dance cu Crazy Kids, demonstraţie de fitness cu elevele Şcolii Generale Agriş. În încheierea show-ului dedicat copiilor, au evoluat Ansamblul “Codrişorul” de la Palatul Copiilor, respectiv trupele de dans aerobic şi balet cu elevele Şcolii Generale “Octavian Goga”.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare