More


  Zilele Siguranței Rutiere, la a III-a ediție, la Zalău

  - Advertisement -

  1

  Pe raza municipiului Zalău, are loc sâmbătă, 7 iunie, cea de a III-a ediţie a „Zilelor Siguranţei Rutiere Michelin”. Evenimentul se va desfășura pe platoul de marmură din centrul orașului și se adresează în special copiilor sau tinerilor şoferi.

  Potrivit organizatorilor, participanţii vor avea ocazia să se implice în toate activităţile organizate în spaţiile dedicate celor 10 reguli de aur ale siguranţei rutiere şi să interacţioneze cu experţi din cadrul „Şcolii de conducere defensivă şi pilotaj Titi Aur” şi reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere şi ai Şcolii de şoferi.

  Toţi cei care doresc să afle mai multe despre eveniment, să cunoască programul şi să se înscrie la activităţi o pot face pe site-ul www.zilelesigurantei.ro.

  Una din activităţile pregătite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani în cadrul „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin” este Junior Bike, un traseu distractiv pentru micii biciclişti, care constituie totodată şi o lecţie de educaţie rutieră. Activitatea va include un circuit de biciclete, adică 16 curse adaptate fiecărei grupe de vârstă, necronometrat şi cu un parcurs bine delimitat.

  Scopul principal al Michelin Junior Bike este sensibilizarea copiilor, dar şi a părinţilor, privind importanţa purtării căştii de protecţie pe bicicletă, regulă esenţială pentru siguranţa în trafic. În acest sens, Michelin oferă gratuit fiecărui participant câte o cască de protecţie cu Omuleţul Michelin, mascota Grupului Michelin. Totodată, câştigătorii fiecărei categorii de vârstă vor primi premii surpriză.

  Tinerii cu vârsta peste 18 ani, care deţin permis de conducere, vor putea participa la activitatea Poligonul de 10, în cadrul căreia vor putea să-şi demonstreze îndemânarea de condus şi să exerseze tehnicile de condus preventiv pe parcursul câtorva probe contratimp. Toate acestea se vor realiza în siguranţă, sub supravegherea atentă a campionului de raliu Titi Aur şi a echipei de profesionişti Michelin.

  Participanţii înscrişi la eveniment vor participa automat la o tombolă și vor putea urmări un concert live al membrilor trupei Lala Band.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare