Ziua Sportului TenarisSiltotub a scos sute de oameni „la mișcare”

Circa 1000 de persoane au alergat la crosul de 3 km

Aproximativ 1.000 de alergători au raspuns invitației la mișcare cu ocazia evenimentului Ziua Sportului TenarisSilcotub, desfășurat sâmbătă, 31 mai, la Zalău. Evenimentul, aflat la cea de-a IV-a ediție, a oferit celor prezenți o serie de activitati sportive: baschet, tenis de masă, fotbal, volei, badminton.

Competitorii au fost susținuți de sportivii Paula Todoran, atletă legitimată la CSM Zalău și de Adrian Feher, voleibalist legitimat la CS Volei Municipal Zalău.

Startul crosurilor de 10 km și 3 km a fost dat din fața „ceasului”, situate în Piața 1 Decembrie 1918, cu întoarcere tot în Piața 1 Decembrie 1918, zona dedicată și premierilor.

Evenimentul de la Zalău a oferit celor prezenți o serie de activități sportive. Pe lângă cele două crosuri, comunitatea din Zalău a avut parte de jocuri de baschet, fotbal, volei, badminton, tenis de masă, iar cei mici s-au distrat jucând golf, freesbee, au avut parte de mini concursuri pentru trotinete, iar Geanina Corondan și Cosmin Cernat au fost cei care au animat competițiile.

La crosul de la ora 10.00, cel de 10 km, un număr de 66 de alergători au luat startul, fiind susținuți de Paula Todoran, atletă CSM Zalău și de Adrian Feher, voleibalist legitimat la CS Volei Municipal Zalău.

Ocupanții primelor trei locuri ai au fost premiați astfel: Locul 1 – Cort drumeție, Locul 2 – Rucsac drumeție și sac de dormit, Locul 3 – Accesorii sportive de protecție.

Potrivit organizatorilor, la crosul de 3 Km, de la ora 12.00, s-au aliniat la start un număr de 922 de alergători. Premiile puse în joc au fost: Locul I – Voucher Hervis în valoare de 400 de lei, Locul II – Voucher Hervis în valoare de 300 de lei, Locul III – Voucher Hervis în valoare de 200 de lei.
Printre alergători s-au numărat și 46 de angajați ai companiei TenarisSilcotub arătând, prin exemplul propriu, importanța mișcării pentru o viață sănătoasă.

„Ne-am bucurat de entuziasmul cu care comunitatea, de la mic la mare, a răspuns din nou invitației noastre de a face mișcare pentru o viață sănătoasă. Am câștigat cu toții o zi petrecută în aer liber împreună cu familiile, prietenii și colegii noștri, o zi care ne-a dat energie pentru a merge mai departe”, a spus Michele Zucchetti, director producţie TenarisSilcotub.

În cadrul festivității de premiere a celor două crosuri, desfășurată în Piața 1 Decembrie 1918, câștigătorii au fost felicitați de către sportivii Paula Todoran și Adrian Feher, precum și de către reprezentanți ai TenarisSilcotub și de autoritățile locale.

Nu în ultimul rând, peste 1.000 de persoane s-au înscris la tombola Ziua Sportului, în cadrul căreia au putut câștiga, prin tragere la sorți, o bicicletă Kross Hexagon X5 Negru 2014 și 20 de articole sportive.

De asemenea, cu ocazia evenimentului a fost premiată școala câștigătoare în cadrul programului „Școala mea face sport”, unitatea de învățământ care a adunat cele mai multe puncte fiind Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Zalău. În plus, pentru elevii participanți au fost puse în joc 20 de articole sportive, oferite prin tragere la sorți.

Despre eveniment

Ziua Sportului este un proiect inițiat de TenarisSilcotub din dorința de a îmbunătăți viața comunităților în care își desfășoară activitatea, asumându-și astfel rolul de intermediar între membrii comunității, de la mic la mare, și sport, cu ale sale recunoscute beneficii pentru sănătate.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicații din industria mecanică, auto-moto, a petrolului și a gazelor naturale, industria chimică și petrochimică, industria energetică.

Compania deține în România unități de producție la Zalău și Călărași, un centru de servicii în Ploiești și o facilitate de prăjini de pompare în Câmpina. Programele de responsabilitate socială ale companiei urmăresc dezvoltarea durabilă a comunităților în care compania își desfășoară activitatea, fiind direcționate spre educație, sănătate, cultură și artă, educația privind mediul înconjurător și asistență socială.
Iulian Duma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Bună ziua, ai fost?

Iar de aici am putea căuta o grămadă de răspunsuri....Unde ? ar fi primul ...apoi după ce citești textul ai varianta doi: Ai fost...ȚEPUIT? Căci...

Futureskills îți oferă șansa dezvoltării profesionale

Salut! Te invit la o provocare: ce ai făcut ultima dată pentru prima dată? Futureskills îți oferă șansa dezvoltării profesionale pe o piață a muncii...

Etapa Baja Satu Mare deschide sezonul 2020

La finalul acestei săptămâni, între 10-12 iulie, Satu Mare va găzdui prima etapă a Campionatul Național de Rally Raid România. Organizatorii evenimentului sunt...

AJF-ul începe înscrierile pentru sezonul viitor

Sâmbătă ar fi trebuit să avem Adunarea Generală a AJF Satu Mare. Totul părea pregătit, conducerea Asociației a încercat să se organizeze conform normelor...

Se redeschid sau nu școlile în septembrie?

Se redeschid sau nu școlile în septembrie? Dacă ajungem la cel mai grav scenariu, acela al unei creșteri exponențiale a cazurilor de coronavirus, e...