More


  Cele mai frumoase femei de la Campionatul Mondial de fotbal

  - Advertisement -

  1

  A 20-a ediţie a Campionatului Mondial de fotbal se apropie de final, este momentul ideal pentru a face un recensământ al celor mai frumoase femei de la turneul final.

  10. Americanca fierbinte
  Naţionala de fotbal a SUA a avut o evoluţie remarcabilă la turneul final, trupa lui Jurgen Klinsmann fiind eliminată cu mari emoţii de Belgia în faza optimilor de finală. Americanii au punctat agresiv şi în materie de fani, dovadă fiind tânăra prezentată în poză. Şi toată lumea ştie că susţinătoarele echipelor de fotbal sunt o adevărată bucurie pentru ochii oricui.
  9. Columbianca fierbinte
  Naţionala de fotbal a Columbiei a fost eliminată în faza sferturilor de finală, după 1-2 cu Brazilia. În ciuda susţinerii masive pe care au avut-o Yepes şi ai lui. Toată lumea ştie că sud-americancele sunt extrem de atrăgătoare, iar tânăra din imagine, mare fană a Columbiei, poate să încingă imaginaţia oricui.
  8. Febleţea din Costa Rica
  Specialiştii au descoperit secretul din spatele succeselor avute de Costa Rica la turneul final. Naţionala condusă magistral, de pe teren, de căpitanul Bryan Ruiz a câştigat o grupă cu trei foste campioane mondiale, Anglia, Italia şi Uruguay, şi a fost eliminată greu, la penalty-uri, de Olanda, în sferturi. Dar, cum să nu ai un parcurs atât de bun când eşti susţinut de tinere precum cea din imagine?
  7. Nebunia sud-coreană
  Americancele sunt exotice şi fierbinţi, dar asiaticele sunt drăguţe şi frumoase. Spre exemplu vedem trei sud-coreence extrem de atrăgătoare şi care nu au ezitat să-şi susţină favoriţii îmbrăcate în culorile naţionale, deşi Coreea de Sud a terminat pe ultimul loc în Grupa H.
  6. Seducătoarea nemţoaică
  Nu se ştie dacă o vorbim de o nemţoaică 100%, cert este, însă, că tânăra din imagine a ales să susţină Germania şi a făcut a senzaţie pe plajele din Brazilia, cu aspectul seducător. Iar microbiştii prezenţi la turneul final au de ce să se bucure, dacă ne gândim că Germania încă se află în competiţie.
  5. Curbele argentiniene
  Încă un argument convingător care să arate cât de fierbinţi sunt femeile din America de Sud. Apetisanta blondină este o susţinătoare ferventă a lui Messi şi compania şi a băgat toţi microbiştii în boală cu formele ei şi cu decolteul impresionant. Şi există voci care susţin că blondina vrea să facă show total, dacă Argentina dă lovitura în finala de pe 13 iulie.
  4. Căldura belgiană
  Belgiencele şi-au susţinut favoriţii cu multă căldură, iar Kompany şi ai lui le-au răsplătit pe măsură, Belgia reuşind să ajungă până în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Şi se vede clar că belgiencele sunt printre cele mai frumoase femei prezente la Campionatul Mondial de fotbal.
  3. Forme franţuzeşti
  De-a lungul turneului final s-a văzut, clar, că franţuzoaicele vin direct din capitala modei şi inspiră la cel mai celebru tip de sărut. Bruneta din imagine a reuşit să-şi acopere formele impecabile cu un tricou care să evoce susţinerea ei pentru “cocoşii galici”.
  2. Încă o nemţoaică seducătoare
  Deşi sud-americancele sunt cele mai fierbinţi, nemţoaicele par să fie cele mai frumoase. Altfel nu ne explicăm cum de două reprezentante ale Germaniei au prins acest top. Blondina din imagine a fost zărită susţinându-şi favoriţii direct de pe celebra plajă Copacabana.
  1. Braziliencele dau tonul
  Sunt la ele acasă şi sunt gata să facă orice pentru ca elevii lui Scolari să câştige titlul mondial. Blondina din imagine este considerată urmaşa de drept a celebrei Larissa Riquelme şi a făcut deliciul tribunelor la meciurile jucate de Neymar şi ai lui. Ba chiar şi-a oferit serviciile pentru a-l încuraja pe starul Barcelonei, după accidentarea oribilă suferită de Neymar în meciul cu Columbia din sferturile de finală.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img