More


  Brata vrea la Olimpia

  =

  Ciprian Brata a început pregătirile în această vară cu Olimpia Satu Mare iar sâmbătă în amicalul de la Tărlungeni a marcat unicul gol al galben-albaștrilor în remiza 1-1 cu formația locală, Unirea.

  Situația mijlocașului sătmărean nu e însă clarificată. Brata mai are un an de contract cu Pandurii Târgu Jiu dar se pare că a primit acceptul gorjenilor de a-și căuta un alt angajament. Președintele Olimpiei, Dan Băbuț, spune că totul depinde acum de jucător. ”Noi ne-am înțeles cu Brata, îl dorim la Olimpia și oferta noastră a fost acceptată. El mai are o ofertă din Liga 1 , dacă nu se înțelege cu ei atunci rămâne la Olimpia.” ne- a declarat Băbuț.
  La rândul său, Ciprian Brata confirmă înţelegerea cu Olimpia şi spune că aşteaptă un răspuns definitiv de la clubul de care aparţine. “Azi (n.r. ieri), am discutat la telefon cu oficialii de la Tg. Jiu şi aceştia iau în calcul posibilitatea de a mă lăsa să plec la un alt club, chiar dacă mai am un an de contract. Vreau la Olimpia pentru că vreau să joc, sunt încă tânăr şi cred că mai am multe de demonstrat în fotbal şi pot reveni în scurt timp în circuitul Ligii 1“, a completat Brata. Ciprian Brata are 23 de ani, a fost lansat la LPS şi Someşul Satu Mare de Dacian Nastai, iar după câteva evoluţii reuşite la Şimleu acesta a fost transferat la Pandurii Tg. Jiu.
  Altfel, duminică seara lotul Olimpiei s-a relaxat la meciul de liga 1 dintre FC Brașov și Petrolul. Mâine jucătorii Olimpiei au programat un nou meci de verificare cu echipa de ligă a V-a, Victoria Bod.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img