More


  Bulgăr şi Berei, în focul Mondialelor

  =

      La Humenne în Slovacia se desfăşoară în această perioadă Campionatele Mondiale de lupte rezervate cadeţilor. Din lotul României fac parte şi doi sportivi de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Mădălin Bulgăr (63 kg) şi Lenard Berei (100 kg).


  Cei doi luptători pregătiţi de Tudor Barbul vor intra chiar astăzi pe saltele şi se vor bate pentru medalii.
  Dacă Mădălin nu s-a putut pregăti la intensitate maximă fiind nerefăcut complet după o accidentare, Lenard s-a antrenat cu lotul de cadeţi şi are şanse mari la o medalie. Aşadar, dacă Bulgăr porneşte cu şansa a doua la o medalie, Berei este în pole position pentru una, după cum spunea şi antrenorul Tudor Barbul.
  “Sper ca Lenard să confirme la aceste Mondiale, aşa cum a făcut-o şi la Europenele din Bulgaria. Este bine pregătit şi montat, dorindu-şi foarte mult o medalie. Din păcate Mădălin nu s-a putut pregăti aşa cum trebuie, revenind după o accidentare, dar dacă va avea puţin noroc, se poate întâmpla orice. Depinde de ce bilete vor trage din urnă, care vor fi adversarii, pentru că sunt peste 60 de ţări prezente“, a spus antrenorul Tudor Barbul.
  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a aflat că mai mulţi campioni la lupte sunt din Terebeşti şi a spus că se va amenaja o sală şi în localitate.
  De asemenea a ţinut să felicite atât antrenorul cât şi pe primarul Mariana Avorniciţii pentru ceea ce fac pentru acest sport şi a promis că în Terebeşti se va amenaja o sală de lupte cu toate cele necesare.
  Vă reamintim că Lenard Berei a cucerit medalia de argint la Campionatul European.

  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img