More

  Cantonament la Moneasa pentru Royal Dance Club

  dans

  De o vacanță activă au parte în această perioadă dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare.
  După un sezon de primăvară extrem de încărcat cu foarte multe concursuri naționale și internaționale, elevii antrenorilor Otto Varga, Ovidiu Ignat, Cristian Cordea și Iudith Cordea își ”reîncarcă bateriile ” în cantonamente organizate de club.

  Astfel săptămâna trecută cei mai mici dansatori au efectuat un minicantonament pe plan local cu multe surprize pregătite de antrenori la sala de dans și în alte locații din oraș.

  Din 21 iulie, preț de o săptămână 10 perechi de la club vor urca la munte în stațiunea Moneasa unde se vor pregăti împreună cu perechea vedetă, Marius Iepure-Otllile Mabouse. ”A devenit se pare o tradiție acest cantonament la Moneasa . E un loc excelent și avem toate condițiile asigurate. În plus la final în ultimele două zile vin și părinții copiilor . Ne bucurăm că anul acesta pot veni cu noi și Marius cu Otlille, copiii au ce învăța de la ei și împreună cred că vom face o pregătire foarte bună pentru sezonul de toamnă ce se anunță a fi foarte solicitant” ne-a spus antrenorul Ovidiu Ignat.

  Și antrenorii de la club au parte de un stagiu la sfârșitul acestei săptămâni, la Reghin, la un camp organizat de Federația Română de Dans Sportiv.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE