More

    Care sunt hiturile verii 2014?

    1

    De unde vine hitul verii 2014? Sa fie de la Marius Moga, de la Oana Radu, piesa aia cu “Oache”, sa fie Puya cu Inna, Alina Eremia sau Akcent? Care va fi urmatorul “Vara nu dorm”?

    Vara si-a intrat in drepturi, din punct de vedere metereologic, asa ca e timpul sa-ti aduni hiturile pentru playlistul verii, fie ca-l asculti in drum spre mare, pe plaja sau in club. Care sunt piesele pe care le vei fredona tot restul verii, melodiile alea care iti raman in cap chiar daca nu iti plac, trackurile care se vor auzi la fiecare terasa?

    Am ales hiturile verii 2014 din 20 cele mai vizionate clipuri de pe YouTube din ultimele doua luni (am mizat pe vizionarile momentului), din Shazam si din difuzarile radio conform MediaForest. Pe langa asta, am tinut cont si de melodiile ce se aud peste tot prin Bucuresti sau pe litoral in ultima vreme. Un exemplu este Otilia – Bilionera care are sanse sa fie cea mai mare melodie a verii in cluburi insa a fost refuzata pana acum la radio.

    HITUL nu este confirmat numai de posturile de radio. HITUL este confirmat de public, fanii si ascultatorii aleg piesele preferate indiferent ca acestea au sau nu influente balcanice. Lista hiturilor verii 2014 contine atat newcomeri – Lidia Buble, Maxim, Oana Radu, Doddy – dar si nume consacrate precum Akcent, Puya, INNA, Delia, Alex Velea sau Corina.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE