More


  Ce mai fac fotbaliştii sătmăreni

  =

  adrian-salageanu

  Doi dintre sătmărenii care au evoluat, mai mult sau mai puţin la echipe de Liga 1, Ciprian Brata şi Adrian Sălăgeanu, nu duc lipsă de oferte. Aflat în lotul Pandurilor, Brata a fost împrumutat la Corona Braşov, echipă care s-a desfiinţat, iar Sălăgeanu a stat pe bară aproape şase luni, după ce conducerea Vasluiului nu i-a achitat resatanţe financiare considerabile.

  Acum Brata se află la Tg. Jiu, unde se antrenează pe cont propriu, în aşteptarea echipei care se află în cantonament la Sibiu. “Aştept 3-4 zile să văd ce se întâmplă, să îmi clarific situaţia la club. Aş dori să rămân la prima echipă a Pandurilor, sau dacă nu să fiu împrumutat undeva în Liga 1“, a spus Brata. Acesta ne-a mai declarat că are oferte de la echipe din Liga 1, fără a da vreun nume şi că şi-ar dori să ajungă undeva unde să poată juca la un nivel ridicat, nu cum s-a întâmplat la Corona.

  De cealaltă parte, Adi Sălăgeanu se află în pregătire deja cu o formaţie, după o pauză destul de lungă de inactivitate, însă nu se află în tratative cu aceasta. Campionul României cu Oţelul, Sălăgeanu, nu duce lipsă de oferte din ligile secunde din Belgia, Cipru, Turcia, Grecia, Germania sau Olanda, acesta dorind să evouleze în străinătate, iar mai apoi să se stabilească acolo. Însă în 2-3 săptămâni fundaşul sătmărean va afla exact care va fi echipa unde va evolua din sezonul viitor, în România sau străinătate.

  Alţi doi sătmăreni din lotul celor de la FC Botoşani se află în cel de-al doilea cantonament, în Austria. Este vorba despre fundaşul Răzvan Tincu şi portarul Vasile Curileac, cei doi fiind oameni de bază la echipa moldavă.

  Fostul “vasluian“ Valter Heil, ultima dată la ASA Tg. Mureş, s-ar putea întoarce la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, FC Olimpia. Deocamdată însă, Heil se află în litigiu cu FC Vaslui, abia peste o lună urmând să primească o decizie de la AFAN.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img