More


  Circa 150 de copii cu boli maligne la tabăra de reabilitare

  - Advertisement -

  tabara

  Fundaţia Hans Lindner facilitează accesul la momente odihnitoare şi de reabilitare în fiecare an pentru copiii cu boli maligne din programul Raza Speranţei. Astfel, în perioada 7- 13 iulie a avut loc Tabăra Aventurilor la Sárospatak/Ungaria, dedicată acestor copii şi familiilor lor, în organizarea căreia a ajutat munca Fundaţiei Kosztyu Ádám, din acea localitate. În acest an au participat peste 150 de copii cu nevoi speciale, între care şi patru copii din Satu Mare, de la Asociaţia Langdon Down Transilvania, împreună cu familiile lor. Programele oferite copiilor în cursul săptămânii au fost diverse şi distractive, începând cu festivitatea de deschidere interactivă de muzică şi dans, cu clovnul „Panka”.
  Au venit şi motociclişti şi „motoveterani”, copiii având ocazia să experimenteze şi să încerce motocicletele la un Moto-Biker-Show. Au mai avut loc două excursii interesante, la prima participanţii au fost ambarcaţi într-o maşină reală de transportat prizonieri, ei fiind duşi apoi la Muzeul-Penitenciar din Satoraljaujhely, urmată de o demonstraţie captivantă de câini poliţişti. A doua excursie a oferit o zi de neuitat în Parcul de Aventură Zemplen.

  În ultima zi, în pofida vremii nefavorabile concertul trupei BNV a avut un real succes în rândul copiilor, ca şi festivitatea de închidere, unde copiii au primit cadouri-surprize, şi dacă energia le permitea, puteau să şi danseze. Organizatorii mulţumesc şi pe această cale celor care au contribuit la succesul taberelor, cu o deosebită consideraţie oamenilor de afaceri Gheorghe Bodea, Camil Burian, Barta Ludovic, Vincze Enikő, Varga Arpad, Reich Ferenc, Fastus Richard, Korodi Szabolcs Attila, Balog Francisc, dar şi tuturor celor care au redirecţionat anul acesta cei 2% din impozitul pe venit Fundaţiei Hans Lindner.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img