More


  Cum va arăta lumea în anul 2025

  =

  6

  10 predicţii ale viitorului au fost făcute de către analiştii din New York ai Thomson Reuters. Licenţa de pilot va fi în 2025 precum permisul auto de acum.

  Experţii prevăd, în urma studiilor, că tehnologia şi biologia vor cunoaşte schimbări considerabile, potrivit dailymail.co.uk.

  Demenţa va scădea

  Tot mai multe cercetări privind acest domeniu vor fi realizate, iar numărul celor care vor suferi de demenţă va scădea. De asemenea, vor apărea îmbunătăţiri pentru persoanele care suferă de această afecţiune.

  Energia solară, principala sursă de energie de pe planetă

  Metodele de obţinere, stocare şi convertire a energiei solare vor fi atât de avansate încât energia solară va deveni principala sursă de energie de pe planetă.

  Diabetul de tip 1 va fi prevenit

  Modificarea genomului uman va fi posibilă, iar acest lucru va determina prevenirea anumitor boli, precum diabetul de tipul 1.

  Nu se va mai duce lipsă de mâncare

  Datorită progreselor în domeniul tehnologiilor de iluminat şi în cele ale tehnicilor de imagistică, combinate cu modificarea genetică a culturilor, lipsa alimentelor şi fluctuaţiile preţurilor la acestea vor deveni de domeniul trecutului.

  Transportul electric aerian va fi posibil

  Ingineria aerospaţială uşoară şi noile tehnologii de baterii vor alimenta transportul cu vehiculele electrice pe uscat şi în aer. Aeronavele micro-comerciale vor face călătorii scurte. Pentru ca acestea să fie în măsură să decoleze şi să aterizeze pe spaţii mult mai mici, obţinerea unei licenţe de pilot ar putea fi noua trecere la maturitate în secolul 21.

  Totul va fi digital

  De la maşini şi case care răspund la orice solicitare a proprietarilor, la aparate care gândesc pentru ele, totul va fi digital. “Imaginaţi-vă ziua în care întregul continent african va fi conectat digital”, scriu cercetătorii. “Acest lucru se va întâmpla în 2025”.

  Ambalarea cu materiale obţinute din petrol nu va mai exista

  Ambalarea cu materiale celulozice, care sunt 100% biodegradabile, va înlocui în întregime ambalarea cu materiale obţinute din petrol.

  Tratamentele pentru cancer vor avea foarte puţine efecte toxice

  Dezvoltarea medicamentelor va face ca efectele toxice ale tratamentelor pentru cancer să fie reduse semnificativ, neafectându-i pe pacienţi aşa cum o fac în prezent.

  Stocarea ADN-ului la naştere va fi o normă

  Evoluţia nanotehnologiei va face ca stocarea ADN-ului să fie o normă, ceea ce va face mai uşoară identificarea bolilor.

  Teleportarea cuantică va fi ceva obişnuit

  Cu toate că în anul 2025 oamenii nu vor fi capabili să se teleporteze prin spaţiu, o investiţie semnificativă în teleportarea cuantică va fi în desfăşurare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img