More


  Declaraţiile fiscale, scadente la 25 iulie

  - Advertisement -

  Data de 25 iulie este termenul limită pentru declararea şi efectuarea plăţilor obligaţiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente.

  În vederea evitării aglomeraţiei la ghişeele organelor fiscale în zilele premergătoare scadenţei la plata şi declararea obligaţiilor fiscale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Satu Mare recomandă contribuabililor să utilizeze metoda de depunere on-line a declaraţiilor, în vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de depunere/preluare a declaraţiilor.

  Contribuabilii care nu depun declaraţiile on-line sunt rugaţi să se prezinte din timp la ghişeele organelor fiscale.

  De asemenea, în vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei la ghişeele de la unităţile Trezoreriei Statului, contribuabilii sunt rugaţi să efectueze achitarea obligaţiilor fiscale prin unităţile bancare.

  Calendarul obligaţiilor fiscale pe luna iulie 2014 este publicat pe pagina de internet a D.G.R.F.P. Cluj Napoca: www.finanteregionalecluj.ro. În situaţia în care agenţii economici vor înregistra obligaţii fiscale restante la data de 31 iulie, aceştia vor fi publicaţi pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice – conform Legii nr. 161/2003 cu modificările şi completările ulterioare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img