More

    Din nou în centrul oraşului, după doi ani de pauză

    afis-acr

    În week-end, iubitorii sportului cu motor sunt invitaţi în centrul oraşului nostru la etapa a patra a Campionatului Naţional de Rally Sprint 2014.

    Această etapă va avea loc în zona Bulevardului Transilvania, după o pauză de doi ani. Astfel, maşinile de concurs, adrenalina şi competiţia claselor revin în centrul oraşului, aşa cum îi stă bine unui eveniment de o asemenea anvergură.

    Organizatorii ACR Satu Mare, CS Auto Karting Rider’s şi Primăria Satu Mare – se aşteaptă la un număr mare de participanţi şi la un flux impresionant de spectatori, care de pe dig pot vedea ceea ce se întâmplă în manşele cronometrate.

    Pe lângă concursul propriu-zis va avea loc şi un show de drifting, derapaje controlate, cu piloţi specializaţi pe acest tip de spectacol.

    Pentru cetăţenii din zonă şi pentru cei care vor să tranziteze centrul oraşului, precizăm că Bulevardul Transilvania, dar şi străzile adiacente, din zona fostei cazarme militare vor fi închise. Astfel, colţul străzilor Alexiu Berinde, Petofi şi Retezatului vor fi închise pentru buna desfăşurare a concursului de sâmbătă.

    Competiţia este deschisă oricărui tip de autoturism, piloţilor licenţiaţi şi nelicenţiaţi, la cele şapte categorii de vârstă şi motorizare.

    Înscrierile se fac în dimineaţa concursului, cu începere de la ora 9.00, după care se va merge în recunoaştere, iar de la 11.00 se va da startul etapei a patra a Campionatului Rally Sprint 2014.

    În ceea ce priveşte traseul, se va porni din dreptul Palatului Administrativ, se va merge pe sub podul Golescu, după care piloţii se vor întoarce spre finish, tot în dreptul Palatului Administrativ. Aşadar, un concurs care se anunţă spectaculos şi care lansează invitaţii către iubitorii sportului cu motor, care nu sunt puţini. Doar vremea să ţină cu organizatorii, în rest evenimentul are garanţia unei reuşite.

    Pentru mai multe informaţii legate de concurs, persoană de contact este directorul ACR Satu Mare, David Seletye, telefon 0744.792.297.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE