More


  Draxlmaier se extinde la Satu Mare

  - Advertisement -

  draxi

  Fabrica din Satu Mare este cea mai mare dintre cele 60 de fabrici pe care compania Draxlmaier le are în întreaga lume. Conducerea companiei intenţionează să extindă în continuare capacităţile de producţie ale fabricii din Satu Mare, care are în prezent 6.700 de angajaţi. În urma extinderii, în fabrica din Satu Mare vor fi create peste 600 de noi locuri de muncă. Toate aceste informaţii au fost prezentate jurnaliştilor sătmăreni de Comitetul Director al Draxlmaier, cu ocazia unei vizite organizate la cartierul general al companiei, aflat în oraşul bavarez Vilsbiburg.

  Vânzări de trei miliarde euro
  Fondată în anul 1958, compania Draxlmaier nu mai are nevoie de prezentare. Piesele produse de cele 60 de fabrici pe care Draxlmaier le are în 20 de ţări răspândite pe tot globul pot fi regăsite în toate mărcile celebre ale industriei auto germane. De asemenea, fabricile din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Nicaragua furnizează piese pentru General Motors. Pentru fiecare maşină ieşită de pe banda de producţie, angajaţii companiei Draxlmaier produc sisteme de cablaj, a căror lungime însumată este de circa 3,5 kilometri. Valoarea pieselor fabricate de cei 53.000 de angajaţi ai Draxlmaier şi livrate apoi producătorilor de automobile a depăşit anul trecut suma de trei miliarde de euro.

  Donaţii de 100.000 euro pentru proiecte sociale
  România este considerată cel mai important nucleu de activitate al companiei Draxlmaier. Compania a pătruns în ţara noastră în 1993, când a deschis o fabrică la Piteşti. În anii care au urmat, Draxlmaier a mai deschis fabrici în Satu Mare, Hunedoara, Timişoara şi Codlea. Dintre acestea, fabrica de la Satu Mare este cea mai mare, nu doar din România, ci din întreaga lume, având acum aproximativ 6.700 de angajaţi. Datorită rezultatelor bune obţinute la Satu Mare, Comitetul Director al companiei intenţionează să extindă această fabrică. În urma acestei extinderi, vor fi create aproximativ 600 noi locuri de muncă.

  “Afacerea noastră a cunoscut în ultimii ani cea mai mare dezvoltare în România, iar aceasta se datorează în principal fabricii de la Satu Mare, oamenilor care lucrează acolo. Tocmai de aceea dorim ca, pe lângă crearea de noi locuri de muncă, să avem un rol activ în comunitatea de acolo, urmând să donăm în cursul acestui an 100.000 de euro pentru proiecte sociale sau în domenii precum educaţie, sănătate sau sport. Nu încape îndoială că, cel puţin pentru noi, Satu Mare este cel mai important oraş din lume” – a declarat managerul de Resurse Umane din cadrul Draxlmaier, Roland Polte.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img