More


  Echipajul masculin de canoe 4, descalificat la CE de kaiac-canoe

  =

  2

  Echipajul masculin al României de canoe 4 pe distanţa de 1000 a fost descalificat în finala Campionatelor Europene de kaiac-canoe de la Brandenburg (Germania), după ce a încheiat cursa pe locul doi, informează www.prosport.ro.

  Potrivit sursei citate, echipajul format din Gabriel Gheoca, Iosif Chirilă, Petre Condrat, Florin Comănici a trecut linia de sosire la o secundă în spatele câştigătorilor din Belarus, iar departajarea dintre locurile doi şi trei s-a făcut la fotofiniş (locul trei a revenit Ungariei).

  La câteva minute după cursă, românii au fost anunţat că au fost descalificaţi deoarece s-au apropiat prea mult de culoarul alăturat.

  “Motivul pentru care am fost descalificaţi este că ne-am născut în România!”, a declarat Condrat pentru ProSport, în timp ce Florin Comănici a afirmat: “Am fost descalificaţi de un arbitru care a anunţat la finalul cursei că am mers strâmb. Nu am fost însă singurii. Din cauza condiţiilor meteorologice şi a organizării, mai toţi au avut probleme. Dar asta este când eşti român”.

  În celelalte finale de sâmbătă, echipajul Liviu Dumitrescu Lazăr – Victor Mihalachi s-au clasat pe locul 9 la canoe 2 – 1.000 metri, iar echipajul feminin de kaiac 4 – 500 metri a terminat cursa pe locul 8.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img