More


  Elemente desprinse din motorul unui avion au căzut pentru o casă şi mai multe maşini în Portugalia

  - Advertisement -

  3

  Părţi din motorul unui avion Airbus 330 al companiei aeriene TAP Portugal, cu 268 de persoane la bord, au căzut peste maşini şi peste o casă la scurt timp după ce avionul a decolat de pe aeroportul din Lisabona, unde a fost nevoit să se întoarcă, au anunţat poliţia şi compania.

  Avionul se îndrepta către Sao Paulo şi “a putut ateriza fără probleme” la scurt timp după incident, produs sâmbătă dimineaţa, a anunţat o purtătoare de cuvânt a companiei aeriene publice care se ocupa de “găsirea unei soluţii pentru transportarea pasagerilor către destinaţie”.

  Părţi din motor au căzut peste maşini şi peste o casă, dar nimeni nu a fost rănit printre pasageri”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

  Dintr-unul dintre motoare ieşea fum, iar o ploaie de resturi s-a abătut asupra maşinilor“, a povestit o tânără care a declarat că a fost lovită de aceste proiectile.

  Pentru moment nu a fost oferit niciun detaliu despre acest incident.

  Marţi, un alt Airbus al TAP, care făcea legătura între Lisabona şi Amsterdam, a fost nevoit să aterizeze pe aeroportul Orly din apropiere de Paris, după o problemă de depresurizare a cabinei.

  Întârzieri în livrarea a şase avioane Airbus pe care TAP le-a achiziţionat de la alte companii aeriene au antrenat o serie de amânări sau anulări de zboruri în ultimele luni, generând nemulţumirea a numeroşi pasageri.

  În plină expansiune, TAP a transportat în primul semestru 5,2 milioane de pasageri, respectiv cu 7,2 la sută mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Alte 11 legături au fost inaugurate în această vară, între care patru către America Latină.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img