More


  Eveniment de marcă la sala Alexandru Csipler

  =

  Astăzi de la ora 9.00, la sala de scrimă Alexandru Csipler va avea loc un eveniment de anvergură. Sătmăreanca Zita Funkenhauser, care a obţinut nu mai puţin de 14 medalii la jocurile olimpice şi campionatele mondiale  pentru Germania, dublă campioană olimpică şi de trei ori campioană mondială cu echipa Germaniei soseşte la Satu Mare

  Aşadar, toată familia Funkenhauser se va găsi la Satu Mare, cu ocazia nunţii de aur a părinţilor Laszlo şi Eva. Cu această ocazie, copiii surorilor Greta, Leandra, Ella şi Katalina vor participa la un concurs demonstrativ cu trăgători sătmăreni. Va sosi la Satu Mare şi Matthias Behr, soţul Zitei, de asemenea o adevărată legendă a scrimei germane (16 medalii la jocurile olimpice şi campionate mondiale, campion olimpic şi de trei ori campion mondial cu echipa Germaniei). De asemenea vor mai veni şi invitaţi din Germania ai familiei Funkenhauser, printre care şi sătmăreanul nostru Iosif Szepesi.
  La demonstraţia din sala Alexandru Csipler, sătmărenii vor fi reprezentaţi de Lazin Alexandra, Varga Anett, Pótor Andrea, Gábor Enoch şi Daniel, Pop Edwin, Bodó Benjamin, sub îndrumarea antrenorilor Lengyel Éva şi Dan Şuta.

  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img