More

  Fără Gardoș și în returul cu norvegienii

  gardos

  Fundașul sătmărean de la Steaua, Florin Gardoş, va reveni la antrenamente normale alături de colegii săi la începutul săptămânii viitoare, după ce în urma unui control medical efectuat în cursul zilei de ieri, doctorul Radu Paligora a constatat că jucătorul nostru mai are nevoie de încă şapte zile de recuperare.

  Costel Gâlcă a primit în cursul zilei de luni o veste pe jumătate bună, de la staff-ul medical, în legătură cu starea de sănătate a lui Florin Gardoş. După ce jucătorul a suferit o leziune musculară complicată, cu o cicatrice fibroasă, accidentare care îl ţine mai bine de trei săptămîni în afara gazonului, perioadă care l-a făcut să piardă jocurile cu Astra Giurgiu şi Stromsgodset, fundaşul central al Stelei a efectuat în cursul dimineţii de luni un nou control medical. “Gardoş mai are nevoie de încă şapte zile de recuperare pentru a putea să îl refacem complet, să fie sută la sută la antrenamente. Nu are rost să îl forţăm, deoarece riscăm să îl pierdem apoi pe o perioadă lungă de timp. E ca un mic concediu prelungit pentru el. Dar, de lunea viitoare te poţi baza pe el la antrenamente“, a sunat mesajul pe care tehnicianul roş-albaştrilor în vîrstă de 42 de ani l-a primit de la staff-ul său medical.

  Gardoș va rata astfel returul din această seară cu Stromsgodset și nu va putea evolua nici în prima etapă a Ligii 1.

  Meciul Steaua şi Stromsgodset este programat astăzi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în manşa a doua a turului II preliminar din Liga Campionilor. Steaua – Stromsgodset va fi arbitrat de o brigadă din Israel, cu Eitan Shemeulevitch la centru, a anunţat site-ul UEFA. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Danny Krasikow şi Nissan Davidy, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Alon Yefet.

  Delegat UEFA pentru acest meci va fi englezul Andrew Shaw, în timp ce observator UEFA pentru arbitri a fost desemnat portughezul Vítor Melo Pereira. Shemeulevitch are 36 de ani şi este arbitru internaţional din 2012, iar în acest sezon al cupelor europene a condus partida dintre Şahtior Karaganda şi Şirak Ghiumri, 4-0, din primul tur preliminar al Europa League.

  Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul tur cu Stromsgodset. Conform cotelor de la cele mai importante case de pariuri, Steaua va reuşi să-şi adjudece victoria şi în returul cu Stromsgodset, Steaua are cota 1,55 pentru o nouă victorie cu Stromsgodset.

  În cazul în care se va califica în turul III preliminar din Liga Campionilor, Steaua va lupta pentru accederea în play-off cu învingătoarea dublei dintre Aktobe şi Dinamo Tbilisi. După surprinzătoarea victorie cu 1-0 repurtată la Tbilisi, trupa din Kazahstan porneşte cu prima şansă la calificare. Bookmakerii se aşteaptă însă la un retur echilibrat. 2 e cota oferită gazdelor pentru un nou succes, respectiv 3.50, cotaţia acordată georgienilor la victorie. Dacă va întoarce rezultatul, Dinamo va reedita dubla cu Steaua din aceeaşi fază a Ligii Campionilor, ediţia 2013-2014. Atunci, Steaua s-a impus la general cu scorul de 3-1.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE