More


  Fiul cântăreţului Phil Collins a fost arestat pentru trafic de droguri

  =

  4

  Simon Collins, fiul cel mare al fostului solist al trupei Genesis, Phil Collins, a fost reţinut pentru trafic de droguri din clasa A şi pentru posesie de droguri din clasa B, vineri, în oraşul britanic Wiltshire.

  Simon Collins, solistul şi toboşarul trupei rock Sound of Contact, a fost supus unui interogatoriu de către departamentul de poliţie din Wiltshire, apoi a fost eliberat pe cauţiune, până la finalizarea cercetărilor, conform dailymail.co.uk.

  Simon, în vârstă de 37 de ani, a debutat pe scenă la vârsta de 12 ani, când a cântat la tobe, alături de tatăl său, hitul “Easy Lover”.

  Simon Collins nu este singurul membru al celebrei familii de muzicieni care are probleme cu legea din cauza drogurilor.

  În 2012, nepotul lui Phill Collins, Philip Austin Collins, a fost arestat în Peru după ce poliţia a descoperit cocaină în valoare de 3 milioane de lire sterline (3,7 milioane de dolari) la bordul unui iaht, unde se aflau Philip Austin şi alţi doi bărbaţi britanici. În prezent, Philip Austin Collins este la închisoare în aşteptarea sentinţei.

  În Marea Britanie, drogurile din clasa A se referă la opiacee, cocaină, ecstasy şi LSD, iar drogurile din clasa B includ amfetaminele, codeina şi marijuana.

  Simon Collins este fiul lui Phil Collins din căsătoria acestuia cu prima sa soţie, actriţa Andrea Bertorelli.

  După divorţul de Andrea Bertorelli, Phil Collins a mai fost căsătorit de două ori, cu Jill Tavelman – împreună cu care are o fiică, actriţa Lily Collins -, şi cu Orianne Cevey, cu care are doi fii, Nicholas şi Matthew. Solistul britanic a divorţat de Orianne Cevey în 2008.

  În afară de cei patru copii naturali, Phil Collins mai are un copil adoptat, Joey, fiica lui Bertorelli dintr-o relaţie anterioară.

  De la înfiinţarea sa, în 1967, trupa Genesis a vândut aproape 130 de milioane de albume şi a susţinut 1.400 de concerte.

  La început trupa s-a înscris în linia rock-ului progresiv, revendicând influenţe diverse precum Led Zeppelin, Frank Zappa şi The Beatles. Cântecele au devenit mai melodioase după ce Phil Collins a devenit toboşarul trupei, în 1970, şi apoi solist, în locul lui Peter Gabriel, în 1975, dar acest lucru nu a diminuat succesul mondial al grupului muzical. Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis în 1996, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img