More


  Flore Salalidis şi Ana Cubaş, vizite nocturne în apartamentul lui Boureanu

  =

  1

  Proaspăt divorţat, Cristian Boureanu a fost vizitat în repetate rânduri de Flore Salalidis, fosta amantă a lui Irinel Columbeanu, şi Ana Cubaş.

  Proaspăt divorţat, Cristian Boureanu se bucură din plin de libertate şi se comportă ca un animăluţ scăpat din lesă.

  Acestuia nu-i mai ajunge o singură femeie, ci îşi face de cap cu mai multe, toate într-o singură noapte.

  Cea care a pus ochii pe cel mai râvnit burlac al momentului este Flore Salalidis, femeia din cauza căreia s-a despărţit şi Monica Gabor de Irinel Columbeanu.

  Boureanu şi Flore s-au întâlnit la piscina unui hotel din Bucureşti. Au început discuţia la bar, unde şi-au zâmbit şi au făcut schimb de numere de telefon, după care roşcata a plecat acasă, lăsându-l pe burlac să se mai bălăcească.

  Flore

  Cinci zile mai târziu, aproape de miezul nopţii, aceeaşi Flore a fost surprinsă de paparazzi chiar la poarta complexului rezidenţial în care locuieşte Cristian Boureanu.

  Femeia a dat un telefon, i s-a deschis poarta, a intrat şi abia a doua zi dimineaţă, în jurul orei 9, a părăsit blocul în acelaşi timp cu omul de afaceri.

  După nici o săptămână de la întâlnire, bolidul verde al lui Flore este zărit de paparazzi în acelaşi loc. De această dată, însă, roşcata nu se află singură în vizită, ci împreună cu o prietenă la fel de dornică.

  Se numeşte Ana Cubaş şi este un model din Arad, care anul trecut poza topless într-un cimitir în semn de protest faţă de o decizie a ministrului culturii.

  Ana Cubaş

  Flore şi Ana au părăsit locuinta lui Boureanu abia a doua zi dupp amiază, dar au revenit două zile mai târziu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img