More


  Fotografiile negreşteanului Alexandru Pop vor fi expuse la New York

  =

  alex1

  Patru lucrări ale artistului fotograf din Negreşti Oaş, Alexandru Pop, au fost selectate de comunitatea “See Me” pentru a fi expuse la New York într-o expoziţie organizată la “SeeMe Takeover Times Square” a membrilor acestei comunităţi. Este pentru a doua oară când lucrările acestui artist sunt expuse aici.

  Invitat să participe cu lucrări la casting, artistul fotograf negreştean Alexandru Pop a trimis comunităţii See Mee un set de cinci fotografii din care au fost alese patru. “Fotografiile sunt o combinaţie din genul fashion făcute în natură, în împrejurimile oraşului Negreşti Oaş în toamna anului trecut. Sunt fericit că patru dintre aceste fotografii au fost selectate de cei de la See Me. În prima parte, aceste fotografii, precum şi altele selectate de ei, vor fi proiectate pe zgârie-norii din New York şi vor fi imprimate pe tricouri albe. Totodată, fotografiile vor fi expuse în cadrul expoziţiei SeeMe Takeover Times Square”, a precizat Alexandru Pop.

  alex2

  Nu este pentru prima dată când Alexandru Pop expune în Statele Unite ale Americii. “Este pentru a doua oară când lucrările mele sunt expuse în cadrul acestei expoziţii în ultimul an şi jumătate. Fotografiile expuse anterior au fost de genul folcloric, dorind, la acea dată, să promovez tradiţiile şi obiceiurile din Ţara Oaşului”, a mai precizat artistul.
  Artistul fotograf Alexandru Pop a mai participat cu opt fotografii la o expoziție de profil din luna mai a anului trecut la Facultatea de Arte “Lille 3” din Franţa, fiind primul oşan care a expus la o expoziție organizată în Franţa, promovând în acest fel cultura din Oaş. De asemenea, fotograful negreştean a mai expus în expoziţii organizate în oraşele Ekaterinburg şi Sankt Petersburg din Federaţia Rusă, dar şi alte câteva organizate la Negreşti Oaş.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img