More


  Gavrilescu ar vrea să plece de la Olimpia

  - Advertisement -

  2

  Unul dintre cei mai constanți jucători de la Olimpia, mijlocașul Dan Gavrilescu recunoaște că n-ar spune NU unei oferte venite de la un alt club. Chiar dacă mai are contract încă un an cu gruparea fanion a județului, Gavrilescu e convins că ar găsi înțelegere din partea conducerii dacă va apărea în această perioadă o ofertă concretă.

  Mijlocașul Olimpiei e în ”vacanță activă” cum singur recunoaște. “Sunt într-o vacanță activă, deoarece la mine nu există pauză, sunt mereu in mișcare. Am tot auzit că mă văd toți transferat de aici. Nu am nicio oferta concretă nu mă dorește nimeni, însă nu ascund nici faptul că îmi doresc să plec de la Olimpia”, ne-a spus Gavrilescu .

  ”Am avut continuitate, mă aflu la o maturitate care, zic eu, îmi dă dreptul să sper la mai mult,atât financiar, cât și profesional! Am o relatie bună cu conducatorii, sper să găsesc înțelegere din partea lor, sunt aici de trei ani și jumatate, timp in care consider că fotbalistic mi-am facut datoria.” A mai adăugat mijlocașul sătmărean care recuoaște că a intervenit poate și o saturație și că parcă nu se mai regăsește în proiectul sătmărean al Olimpiei.

  ”A intervenit si o saturație, o nevoie de schimbare, plus că nu simt că mă mai regăsesc în proiectul Olimpia Satu Mare 2010.” a mai spus Gavrilescu cel care nu a vrut să comenteze schimbările de pe banca tehnică survenite în această săptămână.

  ”Nu vreau sa comentez prea mult acest aspect, până ce nu devin certitudini. Oricine ar veni,le doresc multă sănătate și multă baftă în îndeplinirea obiectivelor propuse la Olimpia. Mai multe nu va pot spune, pentru ca momentan,nu stiu incotro se indreapta mintea si cariera mea.” a încheiat mijlocașul de 27 de ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img