More


  Greu în Kazahstan

  - Advertisement -

  3

  Steaua a reuşit să scoată un rezultat bun în meciul cu Aktobe, 2-2, după ce a avut un început de joc timid. Golurile roş-albaştrilor au fost înscrise de Keşeru şi Prepeliţă.

  Steliştii au avut un debut prost, fiind surprinşi de multe ori cu garda jos în prima repriză. După 44 de minute în care şuturile fotbaliştilor lui Gîlcă nu au prins spaţiul porţii, Keşeru a găsit breşa şi a înscris, profitînd de o gafă a portarului Sidelnikov. După pauză, kazahii au reuşit să aducă egalitatea în urma unui corner, Korobkin profitînd de o ieşire greşită a lui Arlauskis (57).
  Meciul a început să crească în spectaculozitate, iar Prepeliţă i-a adus din nou pe stelişti în avantaj, cu puţin noroc ce-i drept, şutul său de la aproape 25 de metri fiind deviat în poarta lui Sidelnikov (78). Însă cînd Steaua se pregătea să-şi facă bagajele pentru întoarcerea în ţară, kazahii au punctat din nou, echilibrînd balanţa. Armeanul Arzumanian a şutat din unghi la colţul lung al lui Arlauskis şi a stabilit scorul final, 2-2 (88)!
  Steaua se întoarce acasă cu un egal ce poate cîntări enorm în returul de miercuri de pe Naţional Arena.
  Echipele de start:
  Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Minero – Ţarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov
  Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img