More


  Gyenes, cap de afiş la cel mai dur raliu din lume

  =

  gyenes

  Cel mai dificil raliu din lume stă să înceapă. Pe 14 iulie la Sibiu se dă startul la Red Bull Romaniacs, o competiţie de hard-enduro care dă fiori oricărui participant. Ajuns la a 11 ediţie, raliul aliniază la start peste 350 de motociclişti din toate colţurile lumii.

  Printre aceştia şi sătmăreanul Emanuel Gyenes, care este singurul român care a terminat toate ediţiile la care a participat. Alături de acesta, România va fi reprezentată şi de Ervin Kovacs. Concurenţii vor sosi pe 13 iulie la Sibiu pentru înscrieri şi verificări, iar raliul va debuta o zi mai târziu cu prologul din centrul oraşului Sibiu, care se va transforma într-un traseu accidentat şi greu de parcurs, cu multe obstacole. În funcţie de clasări, se va porni în practic prima zi de concurs adevărat, pe traseele din Munţii Carpaţi.

  Mani Gyenes, alături de Kovacs, va concura la cea mai puternică clasă, Gold, unde vor evolua şi rideri de talie mondială. Sătmăreanul are până în prezent patru clasări pe podium, două victorii la clasa Expert Team şi două locuri doi la clasa Expert Single.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img