More


  Hotărâri ale Biroului Executiv

  =

  Intrunit in sedinta la data de 25.07.2014, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare a hotarit anumite aspecte referitoare la omologarea terenurilor din cadrul Ligii de Elită.

  Astfel, Comisia de Omologare a bazelor sportive la care isi desfasoara activitatea echipele participante in Liga IV Elite va fi formata din reprezentanti ai echipelor iar din partea AJF Satu Mare vor fi prezenţi la omologare Pataki Zoltan si Ziman Cornel, in calitate de vicepresedinti.

  Conditiile minime pentru omologarea bazelor sportive sunt: vestiar echipa gazda, vestiar echipa oaspete, vestiar arbitri, dusuri, grup sanitar, apa rece, apa calda, scaune/banci si cuiere in vestiarele echipelor, gard imprejmuitor la terenul de joc, iar daca vestiarul nu are legatura directa cu suprafata de joc trebuie sa existe un gard sau tunel prin care sa se asigure protectia tuturor oficialilor prezenti la joc. Incepind cu data de 28 iulie cei doi vicepresedinti ai AJF, Ziman Cornel si Pataki Zoltan trebuie sa duca la indeplinire omologarea terenurilor.

  In cazul in care la bazele sportive apar nereguli, chiar daca au fost omologate, in timpul desfasurarii campionatului, Asociatiile Sportive sunt obligate sa remedieze deficientele, in caz contrar urmind a nu fi programate in campionat.

  Asociatiile Sportive din Liga 4 Elite sunt obligate sa achite 50% din datoriile pe care le au fata de AJF Satu Mare, iar restul de 50% va fi esalonat astfel incit sa fie achitat pina la finalul anului 2014. Tragerea la sorti pentru stabilirea programului competitional la Liga IV Elite va avea loc luni, 4 august ora 10.00 la sediul AJF.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img