More


  Încep sferturile

  - Advertisement -

  După două zile de odihnă şi pauză, Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia se reia cu primele două partide din sferturile de finală. Aceste întâlniti pot fi considerate capetele de afiş ale acestei faze. Un duel european, Franţa-Germania şi unul sud-american, Brazilia-Columbia, vor ţine cu siguranţă sute de milioane de microbişti conectaţi în faţa televizoarelor. E clar, nu putem da favoritele acestor două întâlniri extrem de echilibrate.

  La Rio de Janeiro avem parte de un duel european, între Franţa şi Germania, de la ora României 19.00. Ambele formaţii au avut de muncit din greu, în special Germania, care a trecut neaşteptat de greu de Algeria. Însă evoluţia elevilor lui Joachim Löw va fi cu totul alta în partida cu francezii. Francezi care au arătat ca o echipă, deşi în primul 11 şi-au făcut loc mai mulţi tineri. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Argentina cu Nestor Pitana la centru, ajutat la cele două linii de Hernan Maidana şi Juan Pablo Belatti, rezervă Jonas Eriksson (Suedia).

  În meciul care va începe azi şi se va încheia mâine, ţara gazdă întâlneşte revelaţia acestui Mondial, Columbia. La Fortaleza, Neymar & Co. vor să ridice cupa deaspupra capului, dar Columbia lui James Rodriquez arată că echipa Columbiei va muri greu. Partida va începe la ora 23.00 şi va fi arbitrată de arbitri spanioli, cu Carlos Velasco Carballo în prim plan, la cele două tuşe urmând să fie ajutat de Roberto Alonso Fernandez şi Juan Yuste, rezervă Svein Oddvar Moen (Norvegia).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img