More

  Inspiraţia lui Ezequiel Garay!

  2

  În spatele evoluţiei excelente a fundaşului argentinian Ezequiel Garay se află una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalişti: modelul spaniol Tamara Gorro.

  Peste accidentările, durităţile şi clinciurile din teren, fotbalul şi-a păstrat delicateţea în tribune, de unde veghează frumoasele partenere ale eroilor de pe gazon. Dintre acestea, cu siguranţă una dintre remarcate a fost Tamara Gorro, soţia fundaşului “pumelor” argentiniene, Ezequiel Garay, 27 de ani.

  Frumoasa de aceeaşi vîrstă cu fotbalistul a devenit faimoasă în 2009, cînd a participat la Miss Spania. Deşi nu a cîştigat, de atunci Tamara nu a mai ieşit din luminile reflectoarelor şi a fost solicitată pentru mai multe pictoriale şi emisiuni tv.

  Ezequiel şi Tamara s-au întîlnit în 2011 şi s-au căsătorit un an mai tîrziu. Din această vară, cei doi vor fi nevoiţi să dea Portugalia pe Rusia, unde fundaşul s-a transferat în mercato şi va juca pentru Zenit. Echipa antrenată de Andres Villas-Boas a plătit 6 milioane în schimbul lui Garay.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE