More


  Istvan Kovacs, în premieră la centru la un meci de Liga Campionilor!

  =

  istvan-kovacs

  Comisia UEFA a trimis deja delegările arbitrilor din România care vor oficia de la centru partide din preliminariile Champions League şi Europa League.

  Careianul Istvan Kovacs a primit din partea UEFA o delegare în Champions League, la un joc din turul II preliminar, aceasta fiind prima pentru el în cea mai importantă competiţie intercluburi. Kovacs a mai primit delegări în trecut în tururile preliminarii ale Europa League, dar niciodată în Champions. “Centralul” de 30 de ani a condus în returul sezonului trecut al Ligii 1 primul său derby de România, dintre Dinamo şi Steaua.

  Prezent sâmbătă la Adunarea Generală a AJF Satu Mare în calitate de șef al Comisiei Județene a Arbitrilor, Kovacs s-a arătat oarecum mirat de faptul că deja presa a aflat de delegări. ”Abia am aflat și eu, protocolul însă ne interzice să dezvăluim și meciul la care suntem delegați. Sigur că sunt bucuros că încep sezonul cu o astfel de delegare internațională” a mărturisit Kovacs care a plecat rapid de la Adunarea Generală, careianul fiind invitat la nunta unui bun amic din Vâlcea.

  De partea cealaltă în preliminariile Europa League au primit delegări Sebastian Colţescu, Marius Avram, dar şi Radu Petrescu! Suprinzător cum arbitrul Petrescu primeşte delegări internaţionale, după ce a făcut praf partida dintre Petrolul şi Dinamo din martie 2014, atunci fiind suspendat de către FRF pînă la finalul sezonului. De atunci, arbitrul bucureştean a mai condus doar meciuri de Liga a III-a şi de juniori.

  Mai mult decît atît, în perioada 13-15 august la Nyon, în Elveţia, chiar lîngă sediul UEFA, va avea loc un nou curs al arbitrilor de elită din Europa. Cursul de vară al forului internaţional special pentru pregătirea arbitrilor pentru meciurile din grupele Champions League şi Europa League.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img