More

  Katie Holmes a pozat topless în revista Glamour

  4

  Actriţa americană Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, a pozat topless pentru ediţia din luna august a revistei Glamour, pentru care a acordat un interviu în care vorbeşte despre ce înseamnă pentru ea să fie mama unei fetiţe de 8 ani – Suri.

  Katie Holmes apare pe coperta ediţiei din luna august a revistei Glamour. De asemenea, actriţa a acordat un interviu în care vorbeşte despre “rolul” său de mamă, informează huffingtonpost.com. Katie Holmes are o fetiţă în vârstă de 8 ani, Suri, din căsnicia cu Tom Cruise.

  “Să fii mamă este cel mai minunat cadou. Când am devenit mamă, viaţa mea s-a schimbat complet”, a declarat Katie Holmes pentru designerul Zac Posen, care a intervievat-o. “Nu am ştiut cât de multă iubire aveam. Este copleşitor. În fiecare zi descopăr mai mult despre această fiinţă spectaculoasă a cărei mamă sunt”, a mai spus actriţa.

  În ceea ce priveşte întâlnirile romantice de după divorţ, Katie Holmes a spus că a fost destul de ocupată de la despărţirea de Tom Cruise, în 2012. Aceasta a divorţat de Tom Cruise, după şase ani de căsnicie.

  “Sunt foarte concentrată pe maternitate şi muncă acum”, a completat actriţa.

  Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune “Dawson’s Creek” şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul “Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE