More

  Mani Gyenes, în primii zece la clasa Silver

  Cel mai dur raliu din lume, Red Bull Romaniacs, este în plină desfăşurare pe traseele extreme din Carpaţii Meridionali. Singurul român care a terminat toate ediţiile la care a participat, sătmăreanul Emanuel Gyenes, a luat în cele din urmă startul în competiţie, la clasa Silver.

  Şi se descurcă foarte bine, având în vedere faptul că motocicleta sa Husaberg a avut serios de suferit după ultima etapă de enduro, când Mani a devenit pentru a şaptea oară campion naţional.
  Deocamdată ocupă locul opt în clasamentul clasei, cu două etape înainte de final. Se pare că în concurs au mai rămas 52 de piloţi din 69 înscrişi. Până acum, sătmăreanul de la Vectra Racing Braşov a încheiat prologul pe locul trei, prima etapă pe şase, apoi pe şapte, la 25 de minute de primul clasat.
  În clasamentul provizoriu, Gyenes ocupă locul opt. Vă reamintim că anul trecut rider-ul din Satu Mare a încheiat clasa Silver pe locul doi. Însă, simplul fapt că participi şi scapi teafăr dintr-un asemenea raliu este o realizare importantă. Concursul se va încheia după etapa de azi, când vom afla câştigătorii.
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE