More


  Miza pe sătmărence la CSM

  - Advertisement -

  7

  Chiar dacă ne mai desparte mai bine de o lună până la reluarea pregătirilor, oficialii echipei de baschet de la CSM Satu Mare au conturat în proporţie de 80% lotul de jucătoare pentru sezonul viitor. Aşa cum au promis încă de anul trecut, conducătorii echipei încearcă să meargă pe mâna jucătoarelor din Satu Mare, doar pentru postul deficitar de pivot optându-se pentru varianta aducerii de straniere.

  Din sezonul viitor la CSM va evolua sătmăreanca Flavia Ferenczi, jucătoare care a evoluat ultimele sezoane la U Cluj Napoca. Este de altfel singura jucătoare formată la Satu Mare şi care a evoluat în Liga Naţională ce nu a îmbrăcat până acum tricoul CSM-ului. Pe lângă Flavia Ferenczi de la U Cluj a fost adusă o altă tânără jucătoare, Andreea Pop. În plus tot la capitolul sătmărence amintim revenirea acasă după un an la U Cluj a conducătorului de joc Renata Szmutku. De remarcat că alte două sătmărence din lot, căpitanul Andreea Orosz şi Eniko Laza (Tarţa) şi-au prelungit contractele cu CSM Satu Mare.
  “Am promis că încercăm să aducem acasă jucătoarele de valoare crescute la Satu Mare şi cred că ne ţinem de cuvânt. Mai bine de jumătate din lot e format din localnice, încercăm să mai aducem acasă încă o sătmăreancă, suntem în tratative avansate, Andreea Pop e din Sighet, deci ca şi de-a noastră, iar Bianca Voica şi-a prelungit şi ea contractul, dovadă că s-a simţit bine la noi sezonul trecut“, a declarat preşedintele secţiei de baschet de la CSM, Florin Mureşan.
  Doar pentru pivoţi se va apela la piaţa străină, din păcate în România jucătoarele de pe acest post sunt foarte puţine. Până pe 15 august lotul va fi complet şi pregătirile se vor relua pe 1 septembrie. Vă reamintim că în primul tur al Cupei României, CSM Satu Mare va întâlni pe 20 şi 24 septembrie pe Rapid, iar pe 27 septembrie baschetbalistele antrenate de Petru Eleş vor debuta în campionat, acasă cu SCM Craiova.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img