More


  Mondialu’ din fața televizorului…

  - Advertisement -

  Cum aceste rânduri le scriu înainte ca prima semifinală Germania-Brazilia să se fi jucat, o să insist în coloana de azi pe duelul dintre Argentina și Olanda. Nu insist acum asupra mult prea pomenitului duel din finala Mondialului din 78 . Toată lumea își aduce aminte de Kempes , de ratarea olandezilor din prelungiri la 1-1 , de faptul că Argentina juca acasă …Pentru mine unul e clar: n-are nici cea mai mică legătură ce a fost atunci cu ce vom vedea în noaptea asta.

  Argentina pare ușor favorită poate doar pentru că-l are pe Messi. În rest mult pragmatism și în consecință doar victorii la limită la acest Mondial pentru sud-americani.

  De partea cealaltă, Olanda îl are pe Robben și-l mai are pe Van Gaal de la care te poți aștepta să scoată ceva surprinzător din joben. E greu de dat un pronostic…așa că hai să ne jucăm că și așa e pe terminate Cupa Mondială. Dacă Brazilia a bătut Germania atunci să fie Argentina în finală. În schimb dacă Germania se califică parcă aș vrea un duel cu Olanda. Și să câștige Olanda trofeul ca să nu-și mai încapă iar Piți-n treining!

  L-am pomenit pe Van Gaal și ce să vezi…vine un site aseară cu o știre de SENZAȚIONAL. Van Gaal va debuta pe banca lui Manchester împotriva unei echipe de liga 1. Fiind fan United dau click. Și ce să vezi, pe 15 iulie Manchester va juca cu ASA-ul lui Bumba și Sălăgeanu. Problema e că Van Gaal are șanse mici să dea mâna cu Falub pentru simplul motiv că-n 12 sau Doamne dă 13 iulie va avea o treabă la Mondial. Iar de acolo, pe 14-15 sigur va sărbători la el acasă în Țările de Jos. Așa că știrea bombă s-a fâsâit.

  La final una simpatică…cică spray-ul pentru marcarea zidului costă 5 euro. E bun prețul…Până ajung și la noi, la liga a 4-a elită ar putea fi folosit un spray cu spumă de ras , găsești și la 2 euro. Iar la liga a 5-a spray cu gaze lacrimogene în caz că apar spectatori turbulenți. Pe mâine.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img