More


  Mondialu’ din fața televizorului…

  - Advertisement -

  Olanda e de bronz iar Brazilia de “cacao”. Până la urmă Van Gaal s-a bucurat ca un copil la finalul finalei mici pe care nu prea ar fi vrut s-o joace după eliminarea din fața Argentinei. “Portocala mecanică” iese cu fruntea sus după un turneu final în care nu a pierdut niciun meci și pe care-l termină pe locul trei.

  Brazilia s-a mai făcut încă o dată de râs. Mai bine nu se prezenta. Pierdea tot cu 3-0 dar măcar David Luiz ori Thiago Silva nu gafau ca niște începători. Și la juniori dacă faci astfel de greșeli te trimite antrenorul la vestiar la faza următoare…Apropo, ce-o fi acum în mintea arabilor de la PSG care-au plătit o avere pentru a-l avea în lot și pe David Luiz??? Să recunoaștem e un Mondial trist pentru brazilieni. Și ca rezultat pentru echipă, și ca organizare iar viitorul nu se anunță deloc roz pentru o țară ce se amăgea că e chiar ”buricu pământului” în materie de fotbal. Cică tot un neamț o să-i facă pe brazilieni să uite de acest coșmar. E vorba de Alois Alzheimer, psihiatru și neuropatolog german!

  Înainte de finala mică de la Mondial , la noi s-a jucat Supercupa. Dacă Steaua și Astra sunt considerate cele mai bune echipe din fotbalul nostru atunci sincer nu prea avem motive să fim optimiști. Steaua e mult mai firavă ca sezonul trecut și totuși a dominat Astra până la loviturile de departajare. Dacă Râpă și Prepeliță au ajuns titulari iar atacul se bazează pe Stanciu și Iancu înseamnă că sunt șanse minime să mai vedem Liga Campionilor cu Steaua. Căci în România e posibil să mai vedem pe Șahtior la masa bogaților! Bulevard pe banda dreaptă, probleme mari la închidere, atac firav, Tănase pe alocuri penibil. Nici măcar cu Sânmărtean și Gardoș nu se anunță vremuri mai bune. Asta e prima impresie…Cât despre Astra …multă culoare, alergătură și un portar inspirat la final. Sigur e primul meci, prima impresie…doar că la ce-am văzut la Supercupă nu prea mă face să scot bani în plus pentru a vedea acasă fotbal la tv din liga 1. Chiar și 10 lei.

  Ne întoarcem la Mondialul din Brazilia …iar concluziile le vom trage mâine , după finala Argentina-Germania. Va fi ultima rubrică și sper să mai trăim și să fim sănătoși ca să ne ocupăm și de ediția din Rusia 2018. Iar de la Putin vine prima veste bună. Cică nu vom avea nevoie de vize ca să vizităm mama Rusia pe perioada Mondialului. Așa că începem să punem ruble la pușculiță. Poate peste 4 ani bem o vodcă în Piața Roșie. Pe mâine!

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img