More


  O adolescentă s-a sinucis după înfrângerea Braziliei

  =

  O adolescentă s-a sinucis în sudul Nepalului, miercuri, după ce Brazilia, echipa pe care o susţinea la Cupa Mondială de fotbal, a pierdut în mod umilitor meciul cu Germania contând pentru semifinalele Cupei Mondiale, relatează Business Standard, în ediţia electronică.

  Potrivit poliţiei, Pragya Thapa, în vârstă de 15 ani, din satul Bharaul, districtul Sunsari, o suporteră înfocată a echipei braziliene, s-a spânzurat după ce echipa sa favorită a fost învinsă de Germania cu scorul de 7-1 în meciul contând pentru semifinalele Cupei Mondiale de fotbal.

  “A fost supărată şi frustrată să îşi vadă echipa favorită la pământ în meciul din semifinale împotriva Germaniei”, a declarat un ofiţer de poliţie, citând familia victimei.

  Ea s-a sinucis în timp ce rudele sale erau ocupate cu treburile casnice.

  Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecţionata Braziliei, în semifinalele competiţiei.

  Golurile Germaniei au fost marcate de Muller ’11, Klose ’23, Kroos ’24, ’26, Khedira ’29 şi Schurrle ’69 şi ’79. Pentru Brazilia a înscris Oscar ’90+1. Germania joacă duminică pentru un al patrulea titlu mondial, după cele din 1954, 1974 şi 1990.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img