More


  O femeie a agitat din nou apele în vestiarul “cocoşilor”

  - Advertisement -

  2

  Franţa a părăsit Campionatul Mondial din Brazilia în faza sferturilor, după ce a pierdut în faţa Germaniei, scor 0-1. Astfel, s-a încheiat aventura unei naţionale care a jucat la turneul final fără doi dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti francezi ai momentului, Franck Ribery şi Samir Nasri.

  Dacă în cazul primului a fost vorba despre o accidentare, situaţia celui de-al doilea a fost ceva mai delicată. Selecţionerul Didier Deschamps a considerat că nu are nevoie de Nasri în lotul de 23 pentru Campionatul Mondial, astfel că starul lui Manchester City a rămas acasă. Nu fără scandal, însă. Dacă jucătorul a fost ceva mai reţinut, deşi vizibil nemulţumit, iubita acestuia, Anara Atanes, a izbucnit pur şi simplu. Fata a insultat toată Franţa şi pe selecţionerul Deschamps, dar ulterior a revenit şi şi-a cerut scuze în public. Acum, după eliminarea de la Mondial, Anara a revenit cu noi replici acide. Aceasta nu s-a putut abţine să se bucure pe Twitter de faptul că naţionala “cocoşului galic” va reveni acasă doar cu atingerea sferturilor de finală.

  “Ooooops! Acesta este motivul pentru care ai nevoie de jucători de clasă mondială”, a scris Anara Atanes pe Twitter.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare