More


  O fetiță din Sălaj a câștigat Mamaia Copiilor

  - Advertisement -

  1

  Alice Ghile, elevă în clasa a III-a la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, membră a cercului de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Zalău, și-a mai adăugat un premiu important în palmares. Ea a obţinut locul I la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor 2014″ – categoria 6-8 ani, care s-a desfăşurat la Mamaia în perioada 11-13 iulie.

  Cunoscută de zălăuani ca fetiţa care intonează imnul de stat alături de fanfara “Promenada”, talentata interpretă a reuşit să obţină până în prezent numeroase premii.

  La începutul lunii iulie, Alice a obţinut locul I la cea de a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur” desfăşurat la Năvodari, festival în cadrul căruia au fost admişi interpreţi nu doar din ţară ci şi din străinătate: Italia, Rusia, Ucraina şi Bulgaria.

  Printre premiile obţinute de interpretă amintim: locul I la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Ursuleţul de Aur” – ediţia 2014, trofeul festivalului „November Music Fest” – ediţia din 2012 şi 2013, premiul III la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Ursuleţul de Aur” – Baia Mare 2013, trofeul festivalului organizat la Horoatu Crasnei – „Dor de cântec şi de joc”, premiul I la festivalul concurs de cântece populare de la Cehu Silvaniei – 2011 şi 2012.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img