More


  Puține locuri de muncă pentru sălăjeni

  =

   
  Potrivit datelor oficiale ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, agenții economici din judeţ oferă 133 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe şanse de angajare le au cei cu studii profesionale şi liceale, pentru absolvenţii de facultate fiind disponibil doar un singur post. 

   
  Astfel, cele mai multe posturi, respectiv 55 – sunt disponibile în construcţii, unde este nevoie de dulgher, zidar, sudor, muncitor necalificat electrician în constructii, instalator în instalaţii tehnico- sanitare și de gaze şi finisor. 
   
  În producţie şi prestări servici sunt disponibile 35 de posturi, pentru sudor, agent comercial, vânzător, instalator, casier, gaterist, şofer şi operator calculator. 
   
  În industria lemnului este nevoie de 12 persoane, în industria alimentară sunt oferite 8 locuri de muncă pentru brutar, ospătar, bucătar, control acces poartă şi barman, iar în confecţii se caută pentru angajare 16 persoane pe meseriile de programator producţie, muncitor şi confecţioner. 
   
  De asemenea,  în comerţ unde sunt vacante 6 posturi, iar în sănătate şi asistenţă socială sunt disponibile două posturi. 
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img