More

    Rapid – Steaua în prima etapă

    Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi pentru sezonul competiţional al Ligii 1, ediţia 2014-2015. Prima etapă debutează pe 26 iulie, iar toate meciurile vor fi în direct şi-n exclusivitate pe Look TV.

    Rapid – Steaua este derby-ul primei etape a Ligii 1, în timp ce echipa campioană va juca împotriva rivalei Dinamo în etapa a XIII-a, aşa s-a stabilit, miercuri, în urma tragerii la sorţi a meciurilor sezonului 2014-2015 al primei divizii. Steaua va întâlni în etapa a treia, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj (9 august), în timp ce Rapid şi Dinamo se vor întâlni în etapa a IX-a, programată la 27 septembrie.

    Partida Petrolul – Steaua va avea loc în etapa a opta (20 septembrie), în timp ce meciul Steaua – Astra este programat în etapa a noua (27 septembrie). Ocupantele locurilor doi şi trei în campionatul trecut, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, se vor întâlni în etapa a XII-a (25 octombrie). Meciul Steaua – Dinamo, contând pentru etapa a XIII-a va avea loc în jurul datei de 1 noiembrie. Formaţia CS Universitatea Craiova va debuta, pe teren propriu, împotriva grupării oltene, Pandurii Târgu Jiu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE