More


  Rezultate oficiale ale examenului de Bacalaureat și în Sălaj

  =

  Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Sălaj, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, înainte de rezolvarea contestaţiilor, este de 64,98%. Din totalul absolvenţilor promoţiei curente au promovat 69,72%, iar din promoţiile anterioare 30,21%.

  Rezultatele au fost afişate luni, 7 iulie, la avizierele unităţilor liceale unde absolvenţii au susţinut examenele, iar candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute au avut la dispoziţie patru ore pentru a depune contestaţii, rezultatele finale urmând să fie afişate vineri, 11 iulie.

  Demn de remarcat este faptul că 4 absolvenţi de liceu din județul Sălaj au obţinut media generală zece. Este vorba de Andreea Damşa, absolventă a Colegiului Naţional „Silvania” Zalău, George Pop de la Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei şi două absolvente ale Liceului Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou, Raluca Lazăr şi Adriana Pop.

  În urma acestor rezultate, Sălajul este pe locul doi în topul judeţelor cu cele mai multe medii de zece din Transilvania, prima poziţie fiind ocupată de Cluj, unde 10 absolvenţi de liceu au obţinut media zece.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img