More

  Rocadă la șefia Inspectoratului Județean de Jandarmi Sălaj

  Fostul șef al jandarmilor sălăjeni, transferat la Satu Mare 
  2
   
  Fostul inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Menumorut Voievod” Sălaj,  colonelul Vasile Bocea, a fost transferat la Satu Mare, fiind împuternicit la conducerea Inspectoratului. În jandarmeria sălăjeană, Vasile Bocea a ocupat pe rând funcţiile de locţiitor, respectiv ofiţer în statul major al Batalionului de Jandarmi Zalău, şef de stat major al Comandamentului de Jandarmi al judeţului Sălaj şi prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
  Interimar la conducerea unităţii timp de un an şi două săptămâni, colonelul Bocea a preluat oficial comanda Inspectoratului în urmă cu aproximativ patru ani. 
   
  Potrivt IJJ Sălaj, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj a fost preluată de colonelul Vasile Ilca, până în prezent şef Serviciu Organizare Coordonare Misiuni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. 
   
  Colonelul Vasile Ilca va conduce Jandameria sălăjeană pentru o perioadă de maxim şase luni, interval în care urmează să fie organizat concurs pentru ocuparea funcţiei. 
   
  În vârstă de 49 de ani, acesta este căsătorit, are doi copii şi activează în cadrul IJJ Cluj de aproximativ 20 de ani, ocupând, pe rând funcţiile de comandant Pluton 2 la Batalionul 15 Jandarmi Cluj-Napoca, comandant de companie la Batalionul 15 Jandarmi Cluj-Napoca şi şef Serviciu Organizare Coordonare Misiuni la IJJ Cluj-Napoca. 
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE