More


  Sătmăreni la startul noului sezon

  - Advertisement -

  sport

  Astăzi se dă startul sezonului 2014-2015 al Ligii 1 la fotbal. Un sezon care se anunţă interesant, cu reveniri în primul eşalon al câtorva echipe cu state vechi în prima ligă. Au promovat CSU Craiova, echipă care a evoluat în seria Olimpiei, la fel şi ASA Tg. Mureş, dar şi Rapidul sau CSMS Iaşi.

  În ceea ce-i priveşte pe microbiştii sătmăreni, aceştia vor urmări cu interes Liga 1, pentru că la echipele din primul eşalon evoluează fotbalişti din Satu Mare sau crescuţi aici. Cap de afiş este fundaşul Stelei, Florin Gardoş, cel care a suferit o accidentare care l-a ţinut destul de mult înafara gazonului.

  Adrian Sălăgeanu şi-a încheiat conturile cu SC Vaslui şi a fost acontat de cei de la ASA Tg. Mureş, echipă care are în lot şapte jucători care au câştigat titluri de campioni.

  Tot la ASA evoluează şi tânărul crescut la Atletic Satu Mare, Claudiu Bumba, un fotbalist extrem de talentat. Lista continuă cu doi fotbalişti din Satu Mare, acum la FC Botoşani. Este vorba despre fundaşul Răzvan Tincu şi goal-keeper-ul Vasile Curileac, care au devenit jucători de bază la formaţia botoşăneană, primul fiind chiar căpitan. La CFR, un alt tânăr sătmărean de viitor, Cornel Ene, îl poate înlocui cu succes pe “veteranul“ Cadu, plecat în Cipru. Un alt jucător care a evoluat la Olimpia, Denis Lemac s-a întors la echipa care l-a împrumutat la Satu Mare, Dinamo, şi poate fi o soluţie în linia de atac.

  Ar mai fi vorba despre atacantul Ciprian Brata de la Pandurii Tg. Jiu, dar care se află în pregătiri cu Olimpia, la Poiana Braşov, iar situaţia lui rămâne în continuare incertă.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img