More
  spot_img

  Sepp Blatter: A fost o Cupă Mondială de nota 9,25

  - Advertisement -

  6

  Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a declarat, marţi seară, că ediţia din 2014 a Cupei Mondiale, găzduită de Brazilia, a fost o competiţie de nota 9,25.

  Am calculat folosind toate computerele şi Facebook-ul, iar dintr-un total de 10, nouă ne-a dat un rezultat de 9,25“, a spus Blatter.

  Sepp Blatter a precizat că ediţia precedentă, cea din Africa de Sud, a fost de 9 din 10, informează BBC.

  Faţă de Africa de Sud, ediţia din Brazilia a fost mai bună“, a menţionat preşedintele FIFA, în vârstă de 78 de ani.

  Totodată, Blatter susţine că pedeapsa dictată împotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, după ce l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini, este una dură. “Ca fotbalist, o asemenea pedeapsă doare. Dar ca preşedinte al FIFA trebuie să accept deciziile luate de comisiile noastre independente. Sper că jucătorul se va întoarce la fotbal, pentru că i-am văzut capacitatea tehnică şi tactică. Sper să revină, pentru că se află la unul dintre cele mai mari cluburi din lume“, a adăugat Blatter, despre noul jucător al FC Barcelona.

  Blatter nu s-a arătat deranjat de faptul că a fost huiduit pe mai multe stadioane la Cupa Mondială. “Dacă faci parte din această afacere, trebuie să trăieşti şi cu asta“, însă a reacţionat cu mânie când o femeie reporter i-a transmis că FIFA este coruptă: ” Ascultă, doamnă. Când vorbeşti despre corupţie, trebuie să prezinţi probe!

  Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a declarat că ediţia din Brazilia a fost una “cu adevărat unică” şi le-a cerut viitoarelor gazde ale Cupei Mondiale să se inspire de la competiţia din America de Sud. “Cupa Mondială este peste toate. Este o maşinărie pe care nu o poţi opri. Când îţi asumi responsabilitatea să organizezi o Cupă Mondială, trebuie să înţelegi că trebuie să fii cel mai bun şi să organizezi cel mai important eveniment. Oamenii din Rusia şi Qatar care au fost în Brazilia au învăţat mult şi ştiu ce provocare îi aşteaptă. Sunt convins că următoarele două ediţii ale Cupei Mondiale vor fi la fel de frumoase ca aceasta, diferite, dar la fel de frumoase ca turneul din Brazilia”, a afirmat Valcke.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare