More

    Someşul Oar se reuneşte azi

    tripon

    Vacanţa a fost una scurtă pentru jucătorii de la Someşul Oar. Angrenaţi în Cupa României, campioni ai judeţului, dar şi campioni mondiali ai firmei Draxlmaier, jucătorii Oarului nu au avut prea multe zile libere. Iar astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Someşul din Satu Mare echipa se va reuni pentru primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon.

    “Nu am avut o vacanţă lungă, dar am avut un an de excepţie. Am reuşit pentru prima dată să reprezentăm judeţul la barajul de promovare, jucăm în Cupa României şi am câştigat Mondialul Draxlmaier. Ca o noutate, Tripon a plecat în Franţa, iar Istvan Nagy revine la echipă. Va fi un sezon mult mai greu ca şi până acum, dar ne dorim să fim acolo sus, iar viitorul sună bine“, a spus team-managerul Zsolt Maiorciac.

    Cu siguranţă vor avea loc şi mişcări de trupe la echipă. Istvan Nagy, cel care a fost timp de cinci ani tehnicianul Oarului, revine la prima dragoste după o pauză de doi ani ca director tehnic.

    Din păcate unul dintre cei mai buni jucători ai Someşului din Oar, fundaşul reprofilat atacant, Bogdan Tripon (foto) a plecat în Franţa unde se va stabili alături de iubita sa. Tripon, fost jucător la Olimpia, a primit de două ori în patru ani cât a fost la echipă titlul de golgeter al campionatului, însă acum a ales cariera în dauna sportului “rege“.

    La final, în faza a doua a Cupei, Oarul întâlneşte, pe 30 iulie, formaţia de Liga a 3-a, FCM Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE