More

  Stagiu reuşit la Torino

  lupte

  Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud s-au întors de la un stagiu de pregătire de opt zile, care a avut loc la Torino, în Italia.

  Alături de sportivii sătmăreni, la stagiu au fost prezente echipele naţionale de cadeţi ale Ungariei, Franţei, Spaniei şi bineînţeles Italiei.

  Într-o sală cochetă luptătorii au efectuat câte două antrenamente pe zi, unul la ora 10.00 şi cel de-al doilea la ora 16.00. În plus, ospitalitatea italiană a fost lăudată de membrii delegaţiei sătmărene.
  “Am încheiat un stagiu de pregătire foarte bun pentru sportivi. Ne-am simţit foarte bine, din toate punctele de vedere. Am fost primiţi cu braţele deschise“, a declarat antrenorul Tudor Barbul.
  Să nu uităm faptul că italienii au venit cu plăcere la competiţiile organizate de clubul sătmărean la Ardud şi, la rândul lor, au avut numai cuvinte de laudă la adresa luptelor de aici.

  Urmează pe 15 iulie Campionatele Mondiale de cadeţi, acolo unde CS-Cetate va avea doi reprezentanţi în naţionala tricoloră: vicecampionul european Lenard Berei şi Mădălin Bulgăr.

  Pe această cale luptătorii mulţumesc Primăriei Ardud şi Terebeşti pentru sprijinul acordat, dar şi oamenilor cu suflet mare, Mihai Schita şi Ferencz Ritli.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE