More


  TenarisSilcotub Zalău vrea să se extindă

  Compania TenarisSilcotub, cel mai important producător român de țevi fără sudură cu diametre mici,  intenționează să își extindă prezența industrială de pe raza municipiului Zalău printr-o investiție ce ar urma să fi realizată pe un teren de circa 12 hectare care a aparținut Uzinei Electrice (cea care a furnizat apa caldă și căldura în sistem centralizat pe raza municipiului Zalău). 
  =

  O primă suprafață de circa 8 hectare a fost achiziționată de multinațională în cursul anului 2012, compania solicitând, la începutul lunii iulie, municipalității – acționarul unic al Uzinei Electrice, posibilitatea cumpărării unei suprafețe suplimentare de circa 3,5 hectare. 
  „Societatea noastră a achiziționat în ianuarie 2012 o parte din terenul deținut anterior de Uzina Electrică și intenționează să își extindă prezența industrială în zonă printr-o nouă investiție pe această locație. Această investiție va genera atât creșterea afacerii societății în Zalău, dar și crearea de noi locuri de muncă precum și dezvoltarea industrială a zonei”, se arată în scrisoarea de intenție trimisă Primăriei Zalău de către conducerea companiei. 
  Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre, drept urmare în perioada următoare vor fi scoase la licitație bunurile Uzinei Electrice și o suprafață de teren de circa 3,5 hectare. 
  „La stabilirea prețului de pornire a licitației va fi evaluată și afacerea în sine, nu doar bunurile. La licitație se poate prezenta oricine, nu doar Silcotub”, a declarat pentru AGERPRES, Radu Nistorescu, administratorul public al municipiului Zalău.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img