More

  Un negreştean şi-a ucis mama cu sânge rece în Italia

  2

  O crimă oribilă a avut loc miercuri dimineaţa la Torino unde un bărbat originar din Negreşti Oaş, în vârstă de 29 de ani, şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit. Criminalul a fost arestat miercuri după-amiază de carabinierii italieni, dar încă nu a fost elucidat motivul crimei.

  Criminalul se numeşte Alexandru Ferencz, în vârstă de 29 de ani, şi este originar din Negreşti Oaş. Acesta s-a mutat în urmă cu mai mulţi ani în Italia împreună cu familia sa, iar înainte să plece din România acesta a locuit pe strada Vrăticel din localitate. Odioasa crimă, care a avut loc într-un apartament din oraşul Torino, a fost descoperită miercuri dimineaţa de fratele său. Potrivit romaniinitalia.net, fratele criminalului, îngrijorat că mama sa nu îi mai răspunde la telefon, s-a întors acasă de la serviciu şi, când a deschis uşa, a observat că mama sa zăcea într-o baltă de sânge. De frică să nu fie şi el atacat, tânărul de 25 de ani nu a intrat în casă, dar a alertat carabinierii. În momentul în care aceştia au ajuns la locul faptei l-au găsit pe Alexandru Ferencz cu cuţitul plin de sânge în mână, iar mama sa, Maria Ferencz, de 51 de ani, era deja moartă.
  Carabinierii l-au arestat pe bărbat care, potrivit crimeblog.it, în drum spre sediul poliţiei ar fi strigat de mai multe ori la agenţi ca să-l omoare. De asemenea, criminalul ar fi bolborosit mai multe cuvinte fără sens, pomenindu-l des pe Satana.
  Conform celor precizate de romaniinitalia.net, este foarte posibil ca Alexandru Ferencz să fi acţionat sub influenţa drogurilor. Vecinii au povestit despre criminal că nu avea un loc de muncă, că era dependent de droguri şi că a avut deseori un comportament violent cu Maria, mama sa. Potrivit sursei citate, familia face parte din asociaţia Martorii lui Iehova. Motivul crimei nu a fost încă elucidat, iar principalul suspect este audiat de poliţiştii italieni.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE